W każdym sklepie mięsnym czy restauracji nie powinno zabraknąć przyrządów do obróbki mięsa. To nie tylko wilki do mięsa, które mielą nawet kilkadziesiąt "> W każdym sklepie mięsnym czy restauracji nie powinno zabraknąć przyrządów do obróbki mięsa. To nie tylko wilki do mięsa, które mielą nawet kilkadziesiąt ..."/>

Średnia ocena firmy:

https://gastroprofit.pl/kloce-masarskie-c2412

W każdym sklepie mięsnym czy restauracji nie powinno zabraknąć przyrządów do obróbki mięsa. To nie tylko wilki do mięsa, które mielą nawet kilkadziesiąt kilogramów mięsa na godzinę, ale także specjalne stołki do rozbijania i porcjowania mięsa. Takie fachowe kloce masarskie występują w kilku wariantach. Klienci odwiedzający stronę gastroprofit.pl mają do wyboru kloce masarskie:

  • z drewna i tworzywa
  • z podstawą lub bez.

Warto też zwrócić uwagę, że konstrukcje tego typu, mają różne wymiary, rekomendowany sklep poleca m.in.:

  • deskę z drewna bukowego do krojenia i rozbijania o wymiarach 260x320x45 mm
  • kloc masarski z podstawą marki STALGAST o wymiarach 500x400x850 mm
  • kloc masarski drewniany 400x500x800 mm na podstawie ze stali nierdzewnej
  • kloc polietylenowy do mięsa o wymiarach 400x400x850 mm.
  • Poza klocami z podstawą i deskami do rozbijania mięsa, w sklepowym katalogu są też np. haki rzeźnicze.

Dodano:

https://gastroprofit.pl/kloce-masarskie-c2412

GASTROPROFIT Bartłomiej Trenda

Kraków

Wincentego Danka 8

(12) 307 11 81

O firmie
Witryna firmy

Czekamy na Twoją opinię


Inne firmy

service picture

Football Freestyle Dawid Pajor

Wrocław

O firmie
service picture

BREDER POLSKA

Poznań

O firmie
service picture

English for You

Wrocław

O firmie